×

Medicina de Laborator

Chiar dacă este o specialitate mai puțin vizibilă pentru pacient, 70% dintre deciziile clinice ale medicilor se bazează pe informațiile furnizate de laborator. Prin urmare, precizia analizelor de laborator are o importanță esențială pentru stabilirea unui diagnostic corect și a unei scheme de tratament corespunzătoare bolii pacientului.

Recoltare sigură

Flux de lucru rapid

Fără erori

Rezultate online

Clinica Life Med dispune de propriile laboratoare, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ pentru un diagnostic corect. Cele două laboratoare (Timpuri Noi și Militari) sunt echipate cu aparatură medicală modernă de diagnostic clinic și au personal calificat care asigură performanță promptă și de înaltă calitate a investigațiilor. În plus, medicii clinicii sunt specializați în interpretarea analizelor medicale și sunt în măsură să ia cele mai raționale decizii cu privire la tratamentul pacienților.

Asigurăm o gamă largă de investigații care acoperă toate domeniile medicinei de laborator: biochimie, hematologie, coagulare, imunologie, markeri cardiaci, endocrine, osoși, tumorali, citologie, toxicologie etc. Datorită dotării cu analizoare automate performante, rezultatele se eliberează în aceeași zi.

De ce să alegi Laboratoarele Life Med?

  • Gamă completă de analize și investigații paraclinice
  • Precizie înaltă și calitate asigurată
  • Rezultate online
  • Termen redus de procesare
  • Echipament de ultimă generație
  • Contact direct între medic și laborator
  • Stocare rezultate în format electronic
  • Eliminarea pierderilor de date
  • Păstrarea confidențialității

Precizia și acuratețea rezultatelor sunt asigurate prin efectuarea zilnică a controlului intern de calitate prin etalonarea cu materiale de control (normale și patologice). Același lucru este confirmat și prin participarea trimestrială la programe internaționale de control extern (scheme de control interlaboratoare), organizate de societăți profesionale și companii de prestigiu interne (Hematrom, Roeqalm) și internaționale (Biodev).

Laboratoarele Cinicii Life Med sunt acreditate RENAR și dețin certificatele SR EN ISO 15189;2007 – ”Laboratoare medicale. Cerințe particulare pentru calitate și competență”. Controlul calității reprezintă unul dintre obiectivele noastre principale.

Medici

dr. PURCEA Liviu

medic primar

Prețuri

Servicii Medicale / Medic Preț